Relatiebegeleiding

Voor een goede relatie is meer nodig dan verliefdheid alleen. In het begin kan de liefde en relatie geweldig zijn, maar na een tijdje kan er veel veranderen. Financiële problemen, ziekte, of het krijgen van kinderen, of juist geen kinderen (ongewild kinderloos ), allemaal zaken die ervoor kunnen zorgen dat die aantrekkelijke liefde en spanning van het begin verdwijnt. Partners kunnen elkaar niet meer begrijpen en de relatie kan in een crisis raken. Ook kan het zijn dat je verkiest om alleen te zijn, uit angst voor een relatie of lopen je relaties voort-durend stuk.

Heb je het gevoel dat jullie meer en meer uit elkaar groeien? Is er weinig of geen intimiteit meer? Denk je weleens aan scheiden? Heb je het gevoel dat je het nooit goed doet of altijd tekortschiet? Wil je graag een (nieuwe) relatie en er is iets wat je tegenhoudt? Ben je bang voor mannen of vrouwen?

Opgeleid als Essentiecoach begeleid ik partners of alleenstaanden om contact te maken met hun behoeften en verlangens. Er wordt gewerkt aan zelfinzicht en patronen die beperkend zijn voor het eigen leven en het leven in relatie met een partner. Dit kan de weg openen naar verandering, verdieping en het versterken van een emotionele band tussen partners en eventuele kinderen. Het kan tevens de weg vrijmaken tot het durven aangaan van een liefdesrelatie.

Marit de Jong (maritzoektinzichten@relatieshit.nl) in gesprek met Lenne Gieles (www.essentiecoaching.nu), opleider, therapeut, relatiecoach en schrijfster van het boek ‘Thuis, Leven vanuit oorsprong’. Zou je kunnen leren anders te reageren op conflicten, kun je leren om ‘Thuis’ te blijven bij jezelf als de ander bijvoorbeeld boos op je is? Hoe kunnen we gelijkwaardige relaties krijgen, omgaan met onze eigen polariteiten, echte ‘sterke’ mannen en vrouwen zijn in een een relatie? Wat is een ‘vrije verbinding’? “Zelfonderzoek doen, je projecties bij jezelf leren houden, niet gelijk re-ageren maar aanwezig blijven, voelend aanwezig zijn en blijven, 100% bij jezelf en 100% bij die ander. Dat smaakt naar meer! Je gaat dan vanzelf anders relateren.” Hoe je door meer bewust aanwezig te zijn relatieshit kunt ombuigen naar een relatieshift, daar gaat dit gesprek over.” Op de website www.relatieshit.nl  kun je nog meer interviews, o.a. met Hans Knibbe, Frenk van der Linden, Bram Bakker en Anja Meulenbelt vinden.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s