referenties

Cees Buisman: Directeur Environmental Technology (Wageningen University)
Ingrid Weurman heeft het bijzondere talent om ons technologen met elkaar in dialoog te brengen. Niet onze samenwerking abstract benaderen, maar vanuit ons ik perspectief.

Thealize Roorda:   van der Heide Installatieverantwoordelijke | Advies | Opleiding | Veiligheid | Inspectie |
Het is een cadeau om met Ingrid te mogen werken! Al meerdere keren heb ik iets moois zien ontstaan in de groepstrainingen. 
Je moet het echt ervaren!!!

Willem
Zo’n 7 jaar geleden ben ik gescheiden en we zijn niet goed uit elkaar gegaan.
Onze relatie was ‘op’ … en m.b.v. een scheidingsmakelaar zijn er afspraken gemaakt die ik altijd ben nagekomen.
We hebben samen 3 dochters en doordat ons contact niet goed was, is het contact met mijn dochters ook verwaterd.
Ze waren destijds, 11, 17 en 18 jaar. En ze gingen toen hun eigen weg. Een verplichte omgangsregeling wilde ik ze niet aandoen. Ik heb ze daarin vrij gelaten.
Kinderen van die leeftijd maken hun eigen keuzes.

Nu ziet mijn leven er anders uit. Ik heb weer een partner en het gemis van mijn kinderen is toch groter dan ik dacht. Er ging geen dag voorbij dat ik niet aan ze dacht.

Mijn partner zei: Als je ergens last van hebt, moet je er zelf iets aan doen. Zo kwam het coachingsbureau Van-Zelf van Ingrid Weurman op mijn pad.
Eerst kon ik mijn eigen verhaal doen en dat gaf al een goed gevoel. Eens even je verhaal doen bij een onafhankelijk iemand die niet gelijk oordeelt, maar wel tips geeft om met sommige dingen om te gaan.
“Het gaat er niet om wat je allemaal mee maakt, maar hoe ga je er mee om?”

Vervolgens hebben we een plan gemaakt om het contact met mijn dochters te herstellen.
Al met al resulteerde dit in een gesprek onder leiding van Ingrid en intussen is er een opening … en zijn we het contact aan het opbouwen.
De dochters zelf zijn ook enthousiast !

Al met al een gunstige ontwikkeling. Ik ben blij dat ik Ingrid Weurman heb ingeschakeld en voor haar is dit een succesvol coachings-traject.

Paul Visschedijk:   Managing DirectorCSK Food Enrichment Leeuwarden
Ingrid has coached the entire staff of our company in the process to create a more extravert organisation. An absolute climax was a three days event in Mallorca where through non-conventional methods one was challenged to take charge of future development, both as individuals and as a group. She has triggered processes that have an effect on our daily operations and formed a basis for a truly extravert commercial attitude.

Andries van Weperen:  vrijwilliger-bestuurder en organisator
Ingrid is een geweldig enthousiaste trainster en coach. Het is een feest om met haar samen te werken in trainingen omdat ze nooit genoegen neemt met gemakkelijke standaard-formules, maar steeds persoonsgericht en op creatieve wijze reageert op wat de deelnemers en de situatie op dat moment vragen.

Eric de Groot:   Meeting Designer & Facilitator
Ingrid is one of those people who opens your heart in an instance, without any hestitation, and with great joy. In a professional environment she catalyses communication by intense listening and empathic questioning. A true coach, in the sense that she empowers one’s own qualities, self-esteem and effectiveness. To be recommended!

Wanda Geertsema:   Afdelingshoofd Subsidiezaken at Provincie Fryslân
Ingrid is een betrokken en sterke vrouw die met haar enthousiaste en positieve manier van coachen ervoor zorgt dat je meer uit jezelf haalt en (nog) meer in je kracht komt.

Anita Gerrits:  ( van Rossem) Supply Chain Finance Consultant
Enkele jaren geleden las ik een artikel van Ingrid in de Intermediair over hoe leuk spreken in het openbaar wordt wanneer je, voordat je van wal steekt, simpelweg verbinding maakt met jezelf en vervolgens met je publiek. Ik heb het artikel bewaard onder het motto “hier moet ik iets mee”, en in de loop van vorig jaar heb ik de knoop doorgehakt en contact opgenomen met Ingrid voor het volgen van deze presentatietraining. Hoewel ik in de loop van mijn carrière verschillende presentatie-trainingen heb gevolgd, was dit toch veruit de meest bijzondere. Niet louter de techniek van staan, kijken en spreken, maar meer gericht op ademhaling, voelen en aandacht. Verbluffend hoe vanzelf het spreken voor een groep, klein dan wel groot, gaat als je je daarop concentreert. Echt een aanrader voor mensen die zichzelf de kunst van het presenteren nog beter eigen willen maken. 
Bij de training is het niet gebleven. Ik spreek Ingrid nog steeds met enige regelmaat. Ik ervaar haar als een geweldige coach en inspirator, die mensen op een vernieuwende manier in contact weet te brengen met zichzelf. Door (in) te zien kijk je toch een ander kijk op de zaak “IK”. Als je overweegt je-zelf iets cadeau te geven, is een coaching-sessie met Ingrid een waardevol presentje dat ik van harte aanbeveel.

Else Maria van der Meulen:   Directeur at DataDiensten Fryslan
Bij Ingrid heb ik een presentatiecursus gevolgd. Ingrid is iemand die binnen hele korte tijd doorgrond wie je bent. Ze voelt goed aan welke tips& trucs voor jou goed gaan werken en ook welke niet. Hierdoor is ze in staat om in een kort tijdsbestek je verder te helpen om die boodschap over te brengen die je wilt overbrengen.

Paul Otter:   Alg. dir. Incassade deurwaarders en incasso
Ingrid heeft ons geholpen naar de voorbereidingen van de finale van de verkiezing Friese ondernemer van het Jaar: 2e en heel veel ervaring en kennis rijker. Het was een genot om met Ingrid samen te werken en op naar een vervolg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s