Coaching

‘Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt, zijn zaken van gering belang vergeleken bij wat in ons ligt.’  Ralph Waldo Emerson

Wat en wie
De coaching is gebaseerd op een integratie van transformatie- en humanistische psychologie. Ingrid Weurman is gelicenseerd Human Dynamics coach en  Essentie-coach. Ze is geaccrediteerd door de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC), en werkt vanuit haar eigen zelfstandige bureau. Ze is lid van de NVVT.
Haar coachvaardigheden en eigen persoonlijke ontwikkeling houdt ze op peil door nascholing, supervisie, co-trainerschap en intervisie.

Hoe
De coachingstrajecten zijn altijd op maat gemaakt en kenmerken zich door persoonlijke aandacht en diepgang.
De coachingsvraag is richtinggevend voor de thema’s die aan de orde komen. De coaching is gerelateerd aan het werk en wordt gekoppeld aan de directe ervaring in het werk. Daarbij kunnen persoonlijke blokkades een thema zijn. Voorafgaand aan de coaching is er altijd een intake-gesprek. Indien gewenst, kan dit samen met de leidinggevende, HR of P&O medewerker zijn. Doelen voor het traject worden door de coachee in overleg met de coach besproken. De inhoud van het traject is vertrouwelijk en valt onder het beroepsgeheim. Zonder de uitdrukkelijke toestemming van de gecoachte professional wordt niets besproken met een mogelijke opdrachtgever.
De inzet van het traject is een zichtbaar blijvende verandering.

Voor wie

  • Mensen die reflectie en spiegelen willen leren, om hun werk en samen-werking te optimaliseren. Het verschil willen maken.
  • Mensen die hun persoonlijke en profesionele kwaliteit willen verbreden en ontwikkelen en meer regie en invloed willen hebben in hun werk. Gedreven zijn om kwaliteit te brengen
  • Mensen die vragen hebben over bijv. balans, zingeving, controle, loopbaan en leiding nemen. Die  mogelijk persoonlijke blokkades hebben, die hen belemmeren een volgende stap te zetten. Willen investeren in persoonlijke ontwikkeling
  • Mensen die meer zichtbaar willen worden, hun talenten willen kennen en inzetten in hun loopbaan. Er uit halen wat er in zit.

Resultaat:

  • Zelfkennis:je eigen waarde kennen en je eigenheid en verantwoordelijkheid voor eigen handelen
  • ervaren van verbinding met anderen. Inzicht in en begrip voor de ander(en) . Samenwerking geeft daardoor betere resultaten en meer voldoening in het werk
  • Bezieling en vormkracht. Je hebt meer focus op wat er toe doet, je doelen zijn helder. Innovatie en creativiteit komt tot uitdrukking. Meer productiviteit.
  • Afwisseling tussen zijn en doen, innerlijke balans en energie. Je leert meer begrenzen en kiezen
  • Realisme en discipline, inspiratie en passie
  • Heldere communicatie en gesprekken  met aandacht, diepgang en reflectie. Wijsheid en leiderschap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s